Στα σημερινά Εγκαίνια της 43ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, παρευρέθηκε η Μαρία Αντωνίου εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και υπενθυμίζοντας τις πολλές, σημαντικές και αναζωογονητικές ενέργειες που έκανε η ΝΔ διαχρονικά για την στήριξη του κλάδου της γουνοποιίας.

Μεταξύ άλλων η βουλευτής της ΝΔ ανέφερε: Γούνα και Καστοριά είναι στοιχεία συνυφασμένα μεταξύ τους. Όπως συνυφασμένα για εμάς στη Νέα Δημοκρατία είναι η ιδιωτική πρωτοβουλία, η εργατικότητα, η παραγωγικότητα, η καινοτομία η εξωστρέφεια, η επιχειρηματικότητα.

Χαιρετίζω την πίστη των Γουνοποιών για ένα καλύτερο μέλλον και τιμώ το πείσμα και τις προσπάθειές τους. Και γνωρίζω ένα πράγμα. Ότι αξίζουμε καλύτερα και θα πάμε πολύ καλύτερα.

Και μάλιστα πολύ σύντομα, όταν έννοιες όπως πίστη, αλήθεια, ασφάλεια, επενδύσεις, δουλειά, θα αποκτήσουν ξανά νόημα. Και στην πατρίδα μας.  Και  σε αυτήν ακριβώς εδώ την γωνιά της Μακεδονίας μας.

Πολλά και θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και εξίσου πολλές και θερμές ευχές για καλή επιτυχία και καλές δουλειές στους Εκθέτες, αλλά και σε όλους τους γουνοποιούς της περιοχής.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here