Με έναν «άσο», ένα «Χ» κι ένα «διπλό» ολοκληρώθηκε η 6η «στροφή» του φετινού πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας Αλεξίου car & servise, στην οποία- πλην των άλλων- σημειώθηκε η πρώτη απώλεια βαθμών για τον πρωτοπόρο Εθνικό Βασιλειάδας, που αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) στην έδρα του με τη Φλατσάτα Οινόης, ενώ από πλευράς παραγωγικότητας γκολ, η μέρα ήταν «φτωχή», καθώς σημειώθηκαν μόλις 7, τα μισά και παραπάνω δε, στο ματς Ελπίδες Μεσοποταμίας- ΠΑΣ Λεύκης (3-1).

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Παρά την πρώτη του, ωστόσο, «στραβοτιμονιά», ο Εθνικός εξακολουθεί να κατοικοεδρεύει στο… ρετιρέ της βαθμολογίας, έχοντας 10 πόντους, ενώ στο δεύτερο «σκαλί» της βαθμολογικής κλίμακας, αλήθεια είναι, ότι μετά τα σημερινά αποτελέσματα επικρατεί συνωστισμός, καθώς τρεις ομάδες έχουν 9 βαθμούς.

Συγκεκριμένα, 9 πόντους έχουν οι: Ροσονέρι, που δεν αγωνίστηκαν σήμερα λόγω του προγραμματισμένου ρεπό τους, Φλατσάτα Οινόης και Νέστορας Νεστορίου, που πέρασε νικηφόρα (0-2) από το Κωσταράζι.

Στην 5η θέση με 7 βαθμούς είναι οι Ελπίδες Μεσοποταμίας, στην 6η η Λεύκη με 4, ενώ η μόνη ομάδα που δεν απέσπασε ακόμη βαθμό, είναι αυτή του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ ΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣ 3 1
ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ΝΕΣΤΩΡ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ 0 2
ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑΣ ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ 1 1
ΡΟΣΟΝΕΡΙ ΡΕΠΟ

 

Η βαθμολογία

Α/Α Ο Μ Α Δ Ε Σ ΤΕΡΜΑΤΑ Β δ.τ.
1 ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑΣ 9 4 13 5
2 ΡΟΣΟΝΕΡΙ 12 6 9 6
3 ΝΕΣΤΩΡ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ 9 6 9 3
4 ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ 7 4 9 3
5 ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ 10 6 7 4
6 ΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣ 11 19 4 -8
7 ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ 4 17 0 -13

 

Επόμενοι αγώνες (7η αγωνιστική)

ΝΕΣΤΩΡ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ
ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ ΡΟΣΟΝΕΡΙ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑΣ ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ
ΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣ ΡΕΠΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here