Σε μία απαξιωτική δήλωση αναφορικά με τη δωρεά δύο μηχανημάτων από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στο Nοσοκομείο Καστοριάς ύψους 120.000 ευρώ προχώρησε ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Καστοριά,  Βασίλης Tσιφλικιώτης.

Σε ερώτηση του Χρήστου Νατσούλη κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον Antennes 93,6 ο κ. Τσιφλικιώτης είπε πως: «μην τα παραλέμε κιόλας. Δεν μάζεψαν 120.000 ευρώ, δεν τα έδωσαν από την τσέπη τους. Ήταν από το κόμμα, τα έδωσαν από την κρατική επιχορήγηση». Την παρομοίασε δε με μια δωρεά δύο μασκών λέγοντας ότι «δεν χρειάζεται και να ανακοινώνουμε τις αγαθοεργίες. Αν εγώ δωρίσω δύο μάσκες, δεν θα βγω να το πω»

Λίγα λεπτά αργότερα ζήτησε από τον δημοσιογράφο να παρέμβει τηλεφωνικά η βουλευτής, Ολυμπία Τελιγιορίδου η οποία απαντώντας σε έντονο ύφος στον κ. Τσιφλικιωτη εξήγησε ότι κάθε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε 2.000 ευρώ  από την τσέπη του και μάλιστα πέραν της παρακράτησης του 40% του μισθού τους από το κόμμα για την κρίση. 

Όπως σημείωσε η ίδια: « Να του πείτε ότι είναι μικρόψυχος και προφανώς κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Να του πείτε επίσης, ότι για αυτή την δωρεά, όλοι οι βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ πρόσφεραν 2.000 ευρώ και τα έβαλαν πέραν του 40% που εμείς ως βουλευτές δίνουμε κάθε μήνα για τη στήριξη των δομών Αλληλεγγύης σε όλη τη χώρα. Οι άνθρωποι που δεν μπορούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να βοηθήσουν τον διπλανό τους καλό θα κάνουν να σιωπούν. Είναι μία δωρεά όχι απλά συμβολική αλλά και ουσιαστική για το νοσοκομείο Καστοριάς, για την περιοχή μας, η οποία πλήττεται σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι άλλες περιοχές της χώρας. 

Παράλληλα, αναφορικά με την καραντίνα και τα μέτρα στην Καστοριά σημείωσε πως: «Έχουμε έξι χωριά σε καραντίνα και κάποιοι μικρόψυχοι, τολμούν και μιλάνε για τη δωρεά του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν λένε ούτε ένα τυπικό μπράβο. Καλά θα κάνουν να ασχοληθούν με την περιοχή γιατί όλες οι περιοχές στην Ελλάδα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα βρίσκονται στο επίκεντρο των κυβερνητικών επισκέψεων, αλλά εδώ έχουμε ανθρώπους ανίκανους. Μέχρι τώρα έχουμε κρατήσει μία συγκεκριμένη στάση πανελλαδικά, για να στηρίξουμε την εθνική προσπάθεια του λαού μας και να βγούμε όσο το δυνατόν αλώβητοι από αυτή την κρίση. Αυτοί που στα λόγια υποτίθεται θέλουν τη συναίνεση, είναι άνθρωποι που κάθε καλό που πάει να γίνει το υπονομεύουν, το λοιδορούν προσπαθούν να το απαξιώσουν. Γιατί νομίζουν ότι απευθύνονται σε ζώα και γι αυτό άλλωστε καλούν κτηνίατρο να επιστρατευτεί στο νοσοκομείο», κατέληξε. 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ………ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΟΛΥΜΠΙΑ .-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here