Το ξακουστό πλέον Αργείτικο Πρωτοχρονιάτικο Καρναβάλι, δεν ξεχωρίζει απλά για την ιδιαίτερη στιγμή διεξαγ??γής του (Πρωτοχρονιά) αλλά και για τη σάτιρα που παρουσιάζει επί αιώνες! 

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από το αρχείο του κ. Σάκη Καρανικόλα, έρχεται να μας θυμίσει το απίστευτο περιστατικό με την τότε σύζυγο του Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, όταν δέχτηκε χαστούκι την ώρα που υπέγραφε βιβλία από την Αναστασία Αθήνη-Τσούνη, γεγονός που είχε απασχολήσει επί μακρόν την επικαιρότητα της τότε εποχής!

Στο απίστευτο αυτό βίντεο-ντοκουμέντο βλέπουμε τον Άγγη Γιαγκόπουλος, που στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και με το θέατρο, να παριστάνει τη Δήμητρα Λιάνη και να χαστουκίζεται από την Δέσποινα Σπυροπούλου η οποία ενσαρκώνει την Αθήνη-Τσούνη κατά την διάρκειά της Πρωτοχρονιάτικης παρέλασης και ο κόσμος να γελάει με την ψυχή του!

Σημαντικής αξίας ακόμα είναι ότι το βίντεο είναι γυρισμένο την εποχή που ακόμα η παρέλαση λάμβανε χώρα εκεί που σήμερα είναι κεντρικός πεζόδρομος της πόλης και να διακρίνονται η φημισμένη Ταβέρνα του Σιούκα και η Ποτοποιία του Φρατζολά! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here