Η έλλειψη αντοφικού ορού σε νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας λίγο έλειψε να κοστίσει τη ζωή ενός 46χρονου άντρα, γνωστού επιχειρηματία, από τη Σιάτιστα, τον οποίο, πριν από μερικές ημέρες, τσίμπησε φίδι μέσα στην όμορφη και γραφική πόλη!

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο Σπ. Δ., βγήκε από το σπίτι του, φορώντας παντόφλες,προκειμένου να πετάξει τα σκουπίδια, όταν, ξαφνικά, ένα φίδι (πιθανότατα οχιά) βρέθηκε απέναντί του και τον δάγκωσε στο πόδι.

Αμέσως ο ίδιος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας, όπου δεν υπήρχε αντιοφικός ορός, και, φυσικά, αμέσως από εκεί μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο της Κοζάνης. Όμως ούτε εκεί, τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν υπήρχε αντιοφικός ορός, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει αμέσως μια διαδικασία…εύρεσης του και σε άλλα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας

Μάλιστα, σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία υπήρχε μόνο ΜΙΑ διαθέσιμη ποσότητα ορού στο νοσοκομείο της Καστοριάς, η οποία είχε..λήξει στις 6 Ιουνίου, αλλά είχε πάρει μικρή «παράταση ζωής» τεσσάρων μηνών από την παρασκευάστρια εταιρία, κάτι που συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις.

Τελικά ο 46χρονος, προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος μέχρι να…έρθει από την Καστοριά ο ορός, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύτηκε για κάποιες μέρες.

Πλέον, ο εν λόγω άντρας είναι αρκετά καλύτερα και, φυσικά, έχει διαφύγει τον κίνδυνο, έχοντας περάσει μια μεγάλη περιπέτεια…

kozanimedia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here