Από την Πέμπτη θα ξεκινήσουν τα αυξημένα δρομολόγια (πέραν των καθορισμένων) από και προς το Άργος Ορεστικό για την εξυπηρέτηση του κοινού που θέλει να επισκεφθεί την Εμποροπανήγυρη.

Συγκεκριμένα, από την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου το ΚΤΕΛ της Καστοριάς, πέραν των λεωφορείων που εκτελούν το δρομολόγιο Καστοριά-Άργος Ορεστικό- Καστοριά, θα δρομολογήσει επιπλέον λεωφορεία τόσο κατ΄την διάρκεια της ημέρας όσο και της νύχτας, σύμφωνα με τη ζήτηση του κοινού.

Καθορισμένο χρόνο έχουν μόνο τα δρομολόγια που εκτελούν το τακτικό δρομολόγιο όπως κάθε μέρα, ενώ τα έκτακτα θα ξεκινήσουν από και προς το Άργος Ορεστικό σύμφωνα με την πληρότητα τους!

Διευκρινίζεται ότι μέχρι την αφετηρία του Άργους κοντά στο δημαρχείο θα φθάνουν μόνο τα λεωφορεία των τακτικών δρομολογίων ενώ τα έκτακτα θα έχουν αφετηρία και τερματισμό τον χώρο της εμποροπανήγυρις.

Ωστόσο, χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί επ ακριβώς, υπάρχει περίπτωση έκτακτα δρομολόγια να υπάρξουν και την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, πρώτη μέρα λειτουργίας της εμποροπανήγυρις, πέραν της 21.00 που είναι το τελευταίο δρομολόγιο από το Άργος Ορεστικό προς Καστοριά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο εκδοτήριο εισιτηριών του ΚΤΕΛ στη στάση της Εμποροπανήγυρις ή στα πρακτορεία Καστοριάς και Άργους Ορεστικού στα τηλέφωνα: 2467083455 και 2467042202 αντίστοιχα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here