Τηλεοπτικά θα ταξιδέψει και φέτος σε όλη την Ελλάδα το Άργος Ορεστικό και το μοναδικό για τις μέρες της Πρωτοχρονιάς Αργείτικο Καρναβάλι, αφού το τρίτο κανάλι της ΕΡΤ θα κλείσει τις πρωινές ζωντανές εκπομπές με live εκπομπή μέσα από την πόλη!

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων που εξέδωσε ο Δήμος, η καθημερινή ζωντανή εκπομπή της ΕΡΤ3  “Καθημερινά και Απλά” με τους Έλσα Ποιμενίδου και Χάρη Αρβανιτίδη θα μεταδοθεί ζωντανά από το Άργος Ορεστικό την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΣΕΝΤΡΑΣ, για τη μετάδοση της εκπομπής, αναμένεται περίπου εικοσαμελές κλιμάκιο που αφορά παρουσιαστές, αρχισυντάκτες, σκηνοθέτη, παραγωγό και τεχνικούς για την άρτια μετάδοση μέσου δορυφορικού κυκλώματος από την πόλη του Άργους Ορεστικού και τα κεντρικά στούντιο της ΕΡΤ3. Μάλιστα τις αμέσως επόμενες ημέρες θα βρεθεί στο Άργος Ορεστικό κλιμάκιο, προκειμένου να εξετάσει πιθανούς χώρους για το στήσιμο και τη μετάδοση της εκπομπής.

Θυμίζουμε πως ανάλογη εκπομπή, που ήταν η τελευταία για το 2016, είχε μεταδοθεί και πέρυσι από το Άργος Ορεστικό. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, η τρίωρη εκπομπή -την ίδια διάρκεια θα έχει και φέτος- είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε η ηγεσία της ΕΡΤ3 να θέλει να κλείσει και φέτος με τον ίδιο τρόπο το πρωινό ζωντανό πρόγραμμα.

Από την πλευρά του ο δήμος Άργους Ορεστικού, έχει «γκαζώσει» τις μηχανές, ώστε και φέτος να παρουσιάσει ένα ενδιαφέρων θέαμα στους τηλεθεατές με πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, που αφορούν τόσο στο ιστορικό Πρωτοχρονιάτικο καρναβάλι αλλά και γενικότερα στα πολιτιστικά στοιχεία της περιοχής και τις καθημερινές δράσεις που γνωρίζει ο τόπος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here