Με ιδιαίτερες αναφορές στα καυτά προβλήματα του νομού Καστοριάς, την κρίση στη γούνα, την ανεργία και την ερήμωση, μίλησε αποκλειστικά στη sentra.com.gr και τον Μάρκο Πετρόπουλο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Γιώργος Κασαπίδης.

Ο κ. Γ. Κασαπίδης επισκέφθηκε σήμερα το 3ο Fur Shopping Festival, περιηγήθηκε στους χώρους της έκθεσης, ενώ είχε πολύωρη σύσκεψη με τον πρόεδρο του «Προφήτη Ηλία»Γιάννη Κορεντσίδη, στελέχη του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, αλλά και τον κ. Σ. Μαλεγκάνο, κατά την οποία συζητήθηκαν τα καίρια ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, έδειξε να έχει γνώση των προβλημάτων του κλάδου και μιλώντας μετά τη σύσκεψη στην κάμερα της sentra.com.gr παρουσίασε τον κεντρικό άξονα πάνω στον οποίο θα κινηθεί, εάν εκλεγεί, για την αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων, ενώ αναφέρθηκε συνολικά στους τρόπους που θα μπορούσαν να «ξυπνήσουν» ξανά την παραγωγική διαδικασία και την επιχειρηματικότητα στην πολύπαθη Περιφέρειά μας.

Αναφορικά, τώρα, με την εκλογική διαδικασία ο κ. Κασαπίδης ξεκαθάρισε ότι αναζητά ανθρώπους που θα χτίσουν τον συνδυασμό του, οι οποίοι θα έχουν πραγματικά κάτι θετικό να προσφέρουν στον τόπο. Μάλιστα σημείωσε ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι απαραίτητο να προέρχονται από τον σκληρό πυρήνα της Νέας Δημοκρατίας.

Τέλος, για το εάν θέτει ως πρωταρχικό στόχο την εκλογή του από την πρώτη Κυριακή ο κ. Κασαπίδης απάντησε πως «έχουμε σχέδιο, έχουμε βούληση και θέλουμε να ξεκινήσουμε όσο το δυνατό γρηγορότερα. Θέλουμε ξεκάθαρη επιλογή από τους ΔυτικοΜακεδόνες ότι μας επιλέγουν γιατί είμαστε άξιοι να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα προβλήματα της Δυτικής Μακεδονίας, μέσα από συλλογική δουλειά και ένα σχέδιο υλοποιήσιμο και ρεαλιστικό».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here