Θέμα ημερών φαίνεται ότι είναι ο πολυτάλαντος αμυντικός του ΑΟ Κάστωρ και αρχηγός της Μικτής Νέων ΕΠΣ Καστοριάς, Στέργιος Πατσίκας να μετακομίσει στο Περιστέρι και να ντυθεί με τα χρώματα του Ατρομήτου.

Συγκεκριμένα η Ακαδημία του ΑΟ Κάστωρ που πριν λίγους μήνες εντάχθηκε επίσημα στο Δίκτυο Σχολών της ΠΑΕ Ατρομήτου, συμμετείχε με επτά ποδοσφαιριστές στις 27-28 Δεκεμβρίου στο διήμερο αξιολόγησης ποδοσφαιριστών που διοργάνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος στις εγκαταστάσεις της. Γεγονός είναι ότι η Ακαδημία του ΑΟ Κάστωρ σε αυτό το διήμερο αξιολόγησης με τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχε απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες αφήνοντας μάλιστα τις καλύτερες εντυπώσεις στους υπεύθυνους της ΠΑΕ Ατρομήτου.

Μετά από όλα αυτά και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ΣΕΝΤΡΑΣ,η διοίκηση των ‘’κυανολεύκων’’ κατέθεσε και επίσημη πρόταση στον ΑΟ Κάστωρ για την μεταγραφή του 16χρονου Στέργιου Πατσίκα στην ομάδα Κ-17 της ΠΑΕ Ατρομήτου , με πολλές ελπίδες για γρήγορη μεταπήδηση στην Κ-20 καθώς και στην επαγγελματική ομάδα, εφόσον συνεχίζει να ξεχωρίζει.

Η διοίκηση του ΑΟ Κάστωρ δεν έχει καμία αντίρρηση να παραχωρήσει έναν βασικό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του, ωστόσο, όμως, το μοναδικό ίσως εμπόδιο για την μεταγραφή φαίνεται να είναι οι σχολικές υποχρεώσεις του Στέργιου Πατσίκα (πηγαίνει A’ Λυκείου), κάτι που θα πρέπει να αποφασίσει ο ίδιος. Πάντως, σε αντίθετη περίπτωση, το ενδιαφέρον της ΠΑΕ Ατρομήτου παραμένει, αφού επιθυμεί διακαώς να εντάξει στο δυναμικό της τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, και πολύ πιθανό να υπογραφεί ένα προσύμφωνο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής το καλοκαίρι.

Πρόταση και στον 12χρονο Γρηγόρη Πίττα!!!

Ένας ακόμη νεαρός ποδοσφαιριστής του ΑΟ Κάστωρ που ξεχώρισε για τους υπεύθυνους των Ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρομήτου, ήταν και ο 12χρονος επιθετικός Γρηγόρης Πίττας που αγωνίζεται στην κατηγορία ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ.

Η πρόταση του Ατρομήτου για τον νεαρό επιθετικό είναι να συμμετέχει σε 2-3 τουρνουά μαζί με την ομάδα του Ατρομήτου, όπως επίσης και σε ένα διεθνές τουρνουά του εξωτερικού, προκειμένου να δοκιμαστεί καλύτερα και να αποκτήσουν πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το ταλέντο του επιθετικού των ‘’βυσσινί’’.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here