Μαζικοί εμβολιασμοί εργαζομένων πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες στο Νοσοκομείο Καστοριάς, βελτιώνοντας δραματικά την εικόνα των ανεμβολίαστων εργαζομένων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της sentra.com.gr και του Antennes 93.6, ενώ την περασμένη εβδομάδα το ποσοστό ανερχόταν σε 20% από τους περίπου 350 εργαζομένους, το νούμερο έπεσε στο 7%.

Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, οι θέσεις στις οποίες εργάζονται όσοι βγήκαν σε αναστολή, δεν δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Στον αντίποδα, δύο μόνο άτομα βγήκαν σε αναστολή από το Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού σε σύνολο 60 εργαζομένων, σύμφωνα με το διευθυντή του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Άργους Ορεστικού, Σταύρο Μαγαλιό.

Όπως σημείωσε ο κ. Μαγαλιός, μιλώντας στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6, το μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων, σε ποσοστό 95% είχε ήδη εμβολιαστεί πολύ νωρίς.

Το μέτρο της αναστολής καθηκόντων για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους στο σύστημα υγείας τέθηκε σε εφαρμογή, με φόντο τις αλεπάλληλες κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας της Πανελλλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) σε κατα τόπους νοσοκομεία, τα “βαριά” επιδημιολογικά στοιχεία αλλά και την έκκληση στο προσωπικό του ΕΣΥ για εμβολιασμό έναντι του κορωνοιού από τη νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here