Για τέταρτη φορά οι Τούρκοι είπαν «όχι» στους Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, που παραμένουν στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης

Απορρίφθηκε για τέταρτη φορά από την τουρκική δικαιοσύνη το αίτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών να αφεθούν ελεύθεροι. Ο Δημήτρης Κούκλατζης και ο Άγγελος Μητρετώδης μετέβησαν στα δικαστήρια της Αδριανούπολης προκειμένουν να υποστηρίξουν το νέο αίτημά τους να αφεθούν ελεύθεροι, αλλά και αυτό είχε την τύχη των τριών προηγούμενων, αφού οι Τούρκοι τους είπαν για άλλη μια φορά «όχι».

Οι τουρκικές Αρχές συνεχίζουν να παίζουν προκλητικά «παιχνίδια» κρατώντας τους δύο στρατιωτικούς χωρίς να τους έχουν απαγγείλει κατηγορίες και παρά τις προειδοποιήσεις από την Ευρώπη να προχωρήσει άμεσα η απελευθέρωσή τους.

Έως αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το σκεπτικό με το οποίο απορρίφθηκε και το τέταρτο αίτημα αποφυλάκισης των δύο που παραμένουν κρατούμενοι από την 1η Μαρτίου, ωστόσο, τις προηγούμενες φορές  είχαν κριθεί από την τουρκική δικαιοσύνη ως ύποπτοι φυγής και δεν έχουν μόνιμη κατοικία στην Τουρκία.

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here