Παρελθόν αποτελεί από σήμερα αργά το βράδυ, ο Γιάννης Νέδος, από την Καστοριά.

Η ανακοίνωση του ΑΓΣΚ Καστοριά:

Ο Σερραίος ποδοσφαιριστής ζήτησε το δελτίο του από τον πρόεδρο της ομάδας Γρηγόρη Σαρηκαλαϊτζίδη και αποχωρεί από την Καστοριά, αφού πρόθεση του είναι να μεταγραφεί σε ομάδα της γενέτειρας του.

Ο Γιάννης Νέδος, ήλθε στην ομάδα τον Ιανουάριο του 2016 και με τις δεκατρείς (13) συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος, όπου πέτυχε κι ένα (1) γκολ, βοήθησε σημαντικά για την σωτηρία της Καστοριάς, από τον υποβιβασμό της στην Β΄κατηγορία της Ε. Π. Σ. Καστοριάς. Την περυσινή σεζόν 2016-2017, αν και υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία, είχε εννέα (9) συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος και τρεις (3) σε αγώνες κυπέλλου, πετυχαίνοντας ένα (1) γκολ.

Σε επικοινωνία που είχε ο Γιάννης Νέδος, δήλωσε τα εξής:

“Τιμή μου που φόρεσα την ιστορική φανέλα της Καστοριάς. Φεύγω σαν φίλος από την ομάδα, γιατί μόνο φίλους έκανα 1.5 χρόνο στην Καστοριά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, στη διοίκηση και ιδιαίτερα στον πρόεδρο Γρηγόρη Σαρηκαλαϊτζίδη. Εύχομαι η ομάδα αυτή να βρει το δρόμο που της αξίζει, γιατί η Γ’ εθνική είναι μικρή κατηγορία για την ιστορία της Καστοριάς”.

Η διοίκηση του Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” ευχαριστεί τον Γιάννη Νέδο για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται Υγεία και Καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνει στη συνέχεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here