Εδώ και μέρες έχουν ξεκινήσει οι εργασίες προετοιμασίας του χώρου που θα φιλοξενήσει την ομάδα γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών εθελοντών του Ομίλου Υγεία, προκειμένου να διενεργήσουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε όλους τους δημότες του Δήμου Άργους Ορεστικού.

https://youtu.be/X0VtcbDUxXM

Το κτίριο του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού (πλησίον του 4ου Δημοτικού Σχολείου) μετατρέπεται σε μια σύγχρονη πολυκλινική έτοιμη να υποδεχθεί τον κόσμο την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Νοεμβρίου από τις 08:00 έως τις 16:00. Διευκρινίζεται ότι οι εξετάσεις θα γίνουν με σειρά προτεραιότητας, χωρίς ραντεβού, ενώ λεωφορεία του Δήμου θα πραγματοποιήσουν δωρεάν δρομολόγια από και προς τις Τοπικές Κοινότητες, ώστε να εξυπηρετήσουν τον κόσμο.

Υπενθυμίζουμε ότι οι ειδικότητες των εθελοντών ιατρών είναι οι εξής: Αγγειοχειρουργοί Ουρολόγοι Ακτινολόγοι Οφθαλμίατροι Αναισθησιολόγοι Παθολόγοι Γυναικολόγοι Παιδίατροι Δερματολόγοι Πλαστικοί Χειρουργοί Καρδιολόγοι Πνευμονολόγοι Νευρολόγοι Χειρουργοί (και Χειρουργοί Μαστού) Ορθοπεδικοί Ωτορινολαρυγγολόγοι  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων προσέρχονται καλό θα είναι να έχουν μαζί το ιατρικό ιστορικό τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here