Γιορτινή είναι από σήμερα 8 Δεκεμβρίου η ατμόσφαιρα στο Άργος Ορεστικό, καθώς άναψε ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος της πόλης και όλα τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα που έχει τοποθετήσει ο δήμος σε διάφορα σημεία, με ξεχωριστό πάντα αυτό στην κεντρική πλατεία.

Χωρίς τελετές, χωρίς κάλαντα, χωρίς την Φιλαρμονική, χωρίς παιδικές φωνές, χωρίς πυροτεχνήματα, άναψε σήμερα στην κεντρική πλατεία του Άργους Ορεστικού το Χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 15 μέτρων που και φέτος είναι φυσικό έλατο που προέρχεται μετά από δωρεά δημότη. Παράλληλα φωτογαγωγήθηκε και όλος ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος της πόλης, που επί μέρες τοποθέτησαν συνεργεία του δήμου, με επικεφαλής τους ηλεκτρολόγους Ρορόπουλο και Φωτιάδη, που πάντα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Φέτος όμως, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό το άναμα ήταν μοναχικό, αφού δεν υπάρχουν περιθρώρια για συγκεντρώσεις. Παρ όλα αυτά και πάλι πολίτες κατά τις λιγοστές εξόδους τους, είτε για άσκηση είτε για την προμήθεια αγαθών θέλησαν να απαθαντίσουν με τα κινητά τηλέφωνα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που από σήμερα λάμπει με τα χιλιάδες λαμπιόνια του. Αν και η πόλη έχει φορέσει το φωτεινό γιορτινό της διάκοσμο με την επιμέλεια του δήμου Άργους Ορεστικού, την ίδια ώρα αλγηνή εντύπωση προκαλεί η εικόνα των κλειστών καταστημάτων τόσο στους κεντρικούς δρόμους, όσο και εκείνων της εστίασης και της ψυχαγωγίας στον πεζόδρομο, που πάντα αυτές τις ημέρες με τον δικό τους στολισμό συμβάλλουν στο εορταστικό κλίμα και εκτοξεύουν την γιορτινή ατμόσφαιρα.

Δείτε φωτογραφίες του ditikostipos.gr ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here