Άργος Ορεστικό: Εντυπωσίασαν και φέτος οι «Φίλοι Μοτοσυκλέτας» (Φωτορεπορτάζ & Βίντεο)

Με γκάζια, παραδοσιακά χορευτικά, ροκ συναυλία, μοτοβόλτα, κάψιμο λάστιχων και εικόνες που σκορπούν ανατριχίλα, πραγματοποιήθηκε χθες, στο νέο πάρκο της πόλης, η ετήσια μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση των Φίλων Μοτοσυκλέτας Άργους Ορεστικού!

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Την εκδήλωση πλαισίωσαν με ακροβατικά χορευτικά η ομάδα του Lions Gym Club, ο σύλλογος Μικρασιατών Άργους Ορεστικού ”Η Κύζικος”, ο Λαογραφικος Όμιλος ”Αργέσται” και η Εύξεινος Λέσχη Άργους Ορεστικού. Ακολούθησε η εντυπωσιακή μοτοβόλτα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ αμέσως μετά εκατοντάδες κόσμου παρακολούθησε την προγραμματισμένη συναυλία με ροκ και έντεχνα ακούσματα.

Θυμίζουμε πως τα έσοδα της εκδήλωσης οι Φίλοι Μοτοσυκλέτας, προσφέρουν κάθε χρόνο, στην Κοινωνική Επιτροπή του δήμου του Άργους Ορεστικού. Τον δήμο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας Στέργιος Φιλιάδης, επίσης εκ μέρους του δήμου παραβρέθηκε και η πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και εκ νέου εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος Αφροδίτη Μπελονάκη η οποία απηύθυνε και χαιρετισμό. Αξίζει να σημειωθεί πως το παρών στην εκδήλωση, έδωσαν δεκάδες Μοτοσυκλετιστές από την Σιάτιστα και την Πτολεμαΐδα, καθώς και από άλλες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here