Στάχτη έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, αυτοσχέδια καλύβα που έστησαν παιδιά δίπλα από το Δημοτικό Ωδείο του Άργους Ορεστικού, σύμφωνα με το έθιμο που επικρατεί για τις Παλιαπούλιες.

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η καλύβα πού έστησαν παιδιά, προκειμένου να φυλάσσουν τα αγκάθια και τα τσάκνα για το έθιμο της Παπαλιαπούλιας την ημέρα της Αποκριάς, παραδόθηκε στις φλόγες. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν ήταν εκεί κανένα από τα παιδιά.

Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική του Άργους Ορεστικού, η οποία επενέβει με ένα όχημα και 4 άνδρες οι οποίοι κατέσβησαν αμέσως τη φωτιά. Να υπογραμμιστεί πως η καλύβα ήταν κατασκευασμένη ακριβώς δίπλα από το Δημοτικό Ωδείο που είναι οίκημα ιδιαιτέρως παλιό, αλλά ευτυχώς χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής, η οποία ειδοποιήθηκε από νέους άλλης γειτονιάς που επίσης εκείνη την ώρα βρίσκονταν στη δική τους καλύβα και περίοικοι τους ενημέρωσαν πως έχει τυλιχθεί στις φλόγες η καλύβα της διπλανής γειτονιάς, δεν κινδύνεψε να επεκταθεί η φωτιά στο οίκημα! Επίσης νωρίτερα ιδιοκτήτες απομάκρυναν αμέσως τα αυτοκίνητα τους που ήταν παρκαρισμένα ακριβώς δίπλα από τη φλεγόμενη καλύβα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here