Το βιβλίο που περιγράφει μια δαιδαλώδεις ιστορία θρίλερ με τίτλο ”Μικρά Ένοχα Μυστικά” του Ηλία Στεργίου από τις, θα παρουσιαστεί το ερχόμενο Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 6.00 το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου και Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Άργους Ορεστικού.

Το βιβλίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα πλαίσια του φεστιβάλ “Όψεις του φανταστικού” το Σάββατο 12 Μαΐου 2018, στο «Αθηναίων Πολιτεία», ενώ τώρα ουσιαστικά είναι η δεύτερη παρουσίαση, στον τόπο καταγωγής του συγγραφέα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο κ.Βαγγέλης Παπαδόπουλος δημοσιογράφος, η κ. Βερόνικα Αποστόλου Παμπουκίδη νομικός και συγγραφέας και η κ.Λευκοθέα Δαρλαγιάννη φιλόλογος.

Απόσπασμα

«Δεν είναι ο φόβος αυτός που κατοικεί στα παλιά σπίτια, σε σκονισμένες σοφίτες και σκοτεινά υπόγεια. Ο πραγματικός τρόμος, είναι εκείνος που φωλιάζει στο νου, στη καρδιά, το τέρας που καραδοκεί στο βάθος του ανθρώπινου μυαλού. Είναι η συνείδησή του».

Καμιά φορά, είναι καλύτερο η αλήθεια να μένει για πάντα κρυμμένη…
Η εύρεση ενός ασημένιου μενταγιόν και η εμφάνιση ενός μικρού κοριτσιού στο δάσος μιας μικρής επαρχιακής πόλης του βορά, σηματοδοτεί την απαρχή παράξενων και τρομακτικών γεγονότων στους κατοίκους της. Ένα φοβερό μυστικό που παρέμενε κρυφό για χρόνια, έρχεται ξανά στο φως, για να ξυπνήσει εφιαλτικές μνήμες που κάποιοι πάσχιζαν πάση θυσία να κρατήσουν κρυμμένες.
Πέντε άνθρωποι θα κληθούν να έρθουν αντιμέτωποι με το παρελθόν τους, παλεύοντας ο καθένας με τους δαίμονές του. Δεν είναι όμως η αλήθεια εκείνη που θα τους σώσει…
Ο αληθινός τρόμος, παίρνει σάρκα και οστά, καθώς ο αναγνώστης βυθίζεται όλο και πιο πολύ, στον δυσοίωνο λαβύρινθο της ανθρώπινης ύπαρξης…

Ποιος είναι ο συγγραφέας

Ο Ηλίας Στεργίου είναι γεννημένος το 1975, σήμερα παντρεμένος και πατέρας δύο ανήλικων αγοριών.. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε μια μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Το μυθιστόρημα «Μικρά ένοχα μυστικά», είναι ένα βιβλίο που εντάσσεται στην φανταστική λογοτεχνία και ειδικότερα στην κατηγορία του τρόμου. Είναι το πρώτο του μυθιστόρημα που εκδίδεται, ενώ διακριθέντα διηγήματά του, έχουν εκδοθεί σε συλλογικά έργα. Συμμετείχε με διήγημα του στην ανθολογία «Η πτώση των Θεών» από τις Συμπαντικές Διαδρομές, στην συλλογή «Τελευταία μέρα» του συλλόγου ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας, σε συλλογές που έχουν εκδοθεί με την μορφή e-book κ.α. Ασχολείται με το γράψιμο του επόμενου βιβλίου αυτή την περίοδο, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις για την έκδοση ακόμα ενός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here