Δεν προλαβαίνει να δέχεται συγχαρητήρια ένα νεαρό αγόρι από το Άργος Ορεστικό, που βρήκε μια τσάντα η οποία ανήκει σε κυρία και αμέσως την παρέδωσε στο Αστυνομικό τμήμα της πόλης, από όπου και επέστρεψε στα χέρια της κατόχου.

Αν και το τι περιείχε η τσάντα, δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο το όμορφο αυτό περιστατικό, που αποτελεί υπόδειγμα συμπεριφοράς και σωστής ανατροφής, ήρθε στη δημοσιότητα, μετά από το δημόσιο ευχαριστήριο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η κα Αφροδίτη Μπελονάκη, πρώην αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας Άργους Ορεστικού, καθώς η τσάντα ανήκει στη μητέρα της!

Ο ευγενείς πιτσιρικά, δίχως δεύτερη σκέψη, με το που βρήκε την τσάντα την παρέδωσε στο Αστυνομικό τμήμα του Άργους Ορεστικού, δεχόμενος τα συγχαρητήρια αρχικά των αστυνομικών και εν συνεχεία όλων των κατοίκων της περιοχής.

Η κα Μπελονάκη αναφέρει συγκεκριμένα:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ :
Ευχαριστώ πολύ τον Nikolas Katsaounis που βρήκε και παρέδωσε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα της πόλης μας, την τσάντα της μητέρας μου!!! Μπράβο Νικόλα για το ήθος που σε διακρίνει!!! Να είσαι πάντα γερός, δυνατός και να αποτελείς παράδειγμα προς μίμηση!!! Μπράβο και στους γονείς Στεργιος Κατσαουνης και Ritsa Doympoy για τον λεβέντη γιο!!! Ευχαριστώ επίσης το αστυνομικό τμήμα για την άμεση ενημέρωση και παράδοση της τσάντας!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here