Με ιδιαίτερη χαρά ανακοίνωσε την έναρξη των εργασιών του βιολογικού καθαρισμού του δήμου, ένα έργο που λύνει για πάντα το πρόβλημα της διαχείριση των λυμάτων του δήμου, ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Πάνος Κεπαπτσόγλου, μιλώντας στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6. Όπως εξήγησε το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί και παραδοθεί σε δύο χρόνια ενώ θα είναι ότι πιο σύγχρονο περιβαλλοντικά, με κλειστές δεξαμενές χωρίς οσμές, με τελικό αποδέκτη τον Αλιάκμονα όπου θα καταλήγει καθαρό νερό.

Αντώνης Τρίτσης
Ο κ. Κεπαπτσόγλου, μιλώντας και με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της ΠΕΔ, αναφέρθηκε και στη συνάντηση με τον υφυπουργό Εσωτερικών Στ. Πέτσα, για το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης: «Θα χρηματοδοτηθούν αρκετά έργα και από το Ταμείο Ανάκαμψης. Θα κάνουμε μια τροποποίηση στις προτάσεις μας, θα δούμε ποιες είναι εκτός πλαφόν και θα προχωρήσουμε σε νέα υποβολή των προτάσεων, με προτεραιότητα ώστε να μπουν τελικά όλα».

Σχετικά με την ηλεκτροκίνηση, κάτι που πήγε πίσω λόγω της πανδημίας, ο κ. Κεπαπτσόγλου είπε πως ζητήσαμε δύο ηλεκτρικά λεωφορεία για την εσωτερική συγκοινωνία, ώστε να δυναμώσουν το σχεδιασμό σύνδεσης των χωριών με την πόλη του Άργους Ορεστικού. Τελικά, όπως είπε «χάθηκε» το ένα λόγω του πλαφόν στο «Τρίτσης», όμως ο σχεδιασμός αυτός προχωρά.

Αναπαλαίωσης του σχολείου του Παλαιού Κωσταραζίου
Για το έργο της αναπαλαίωσης του σχολείου του Παλαιού Κωσταραζίου ο δήμαρχος είπε πως όταν προεκλογικά το 2010 είχα συναντήσει κατοίκους που ζητούσαν από τότε τη διάσωση και αναπαλαίωση του σχολείου στο Παλαιό Κωσταράζι. «Ήταν από τότε στο μυαλό μου και εύχομαι οι κάτοικοι που έζησαν την τραγωδία αυτή να είναι εκεί όταν θα ολοκληρωθεί αυτό το έργο», σημείωσε.

Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Γιώργο Μπέλο και τον Γιώργο Σμέρνος αλλά και την πρώην αντιδήμαρχο, Μελίκα Σανταλίδου που ασχολήθηκαν με ιδιαίτερο ζήλο στη συγκέντρωση όλων των στοιχείων και συνέβαλαν στην αναγνώριση του Κωσταραζίου ως Μαρτυρικού χωριού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here