Με στόχο να υπερασπιστεί τον περσινό της τίτλο η εφηβική ομάδα μπάσκετ του ΑΣ Καστοριάς αντιμετωπίζει σήμερα (Καθαρά Δευτέρα) τους Διόσκουρους Κοζάνης.

Ο μεγάλος τελικός του Final 4 του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΔΥΜ θα διεξαχθεί στις 19:00 στο Κλειστό της Λευκόβρυσης Κοζάνης, όπου οι παίκτες του Γιώργου Καραταγλίδη, δηλώνουν πανέτοιμοι και αισιόδοξοι να σηκώσουν και φέτος το κύπελλο.

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ FINAL 4 ΕΚΑΣΔΥΜ

Α’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ                 Α.Ε. Κοζάνης  – Α.Σ. Καστοριάς                  38-46

Β’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ                 Πρωτέας Γρεβενών – Διόσκουροι Κοζ.    42-70

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ            Πρωτέας Γρεβενών – Α.Ε. Κοζάνης           (17:00)

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ         Διόσκουροι Κοζ.– Α.Σ. Καστοριά              (19:00)

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΜΕTΑΛΙΩΝ                                                                                               21:00

Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., εύχεται να διεξαχθούν ωραίοι αγώνες σε αθλητικά πλαίσια, αντάξιοι των ομάδων που συμμετέχουν και παράλληλα καλεί τον κόσμο της Δυτικής Μακεδονίας να επιβραβεύσει με την παρουσία του, τις προσπάθειες αυτών των παιδιών που διάλεξαν τον αθλητισμό και ειδικά το μπάσκετ, ως διέξοδο από την καθημερινότητα και την πίεση των μαθητικών τους υποχρεώσεων.

Δωρεάν λεωφορείο ο ΑΣ Καστοριάς

Η διοίκηση του ΑΣ Καστοριάς καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια των παιδιών, με μια δυνατή παρουσία στο γήπεδο.

Για το σκοπό αυτό ο Α.Σ. Καστοριάς θα ναυλώσει λεωφορείο για να μεταφέρει δωρεάν όλους τους φιλάθλους, το οποίο θα ξεκινήσει από το παρκινγκ της λαϊκής αγοράς στις 16:45.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του κου Λαγγιώτη Αναστάσιου 6932220526 και του κου Μπασακύρου Κων/ντίνου 6936505328.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here