Με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας καλαθοσφαίρισης, και του πρώτου εντός έδρας αγώνα της ομάδας της Καστοριάς, η διοίκηση προχώρησε σε Συνέντευξη Τύπου στο γραφείο του συλλόγου, στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Διαμαντίδης»

Παράλληλα, παρουσιάστηκε η νέα χορηγική συνεργασία, με τον Μέγα Χορηγό της ομάδας, την δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία τυποποίησης τροφίμων άροσις.

Στην συνέντευξη τονίστηκε τόσο από τον πρόεδρο, Τάσο Λαγγιώτη, τον Τρύφωνα Φωτιάδη (άροσις) όσο και τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Καραταγλίδη, ότι ο σύλλογος κάνει μια αγνή προσπάθεια και έχει ως πρωταρχικό στόχο να φέρει τα νέα παιδιά κοντά στον αθλητισμό, ενώ, ζήτησαν και τη στήριξη όλου του κόσμου της Καστοριάς.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί της δηλώσεις τους:

Μέγας Χορηγός του Α.Σ. Καστοριάς-ΑΡΟΣΙΣ

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας συνεργασίας με τον Μέγα χορηγό της ομάδας μας, την δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία τυποποίησης τροφίμων «άροσις», θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να αναφέρετε την ομάδα μας στις ανακοινώσεις σας ως Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΑΡΟΣΙΣ.

Αγωνιστική Δραστηριότητα του ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΡΟΣΙΣ Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Η ανδρική ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς ΑΡΟΣΙΣ δίνει τον 2ο αγώνα στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (1ο μπροστά στο κοινό της) την ερχόμενη Κυριακή 31 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Διαμαντίδης».

Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Γαλάζιων ΚΟΘ (Θεσσαλονίκης), θέλοντας να κάνει την πρώτη της νίκη αφήνοντας πίσω το άτυχο αποτέλεσμα της 1ης αγωνιστικής.

Η παρουσία των φίλων της ομάδας κρίνεται απαραίτητη έτσι ώστε να αποτελέσουν τον 6ο παίκτη της στην προσπάθεια για τη νίκη.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΕΟΚ. Συγκεκριμένα, για άτομα ηλικίας έως 12 ετών, η είσοδος επιτρέπεται με self test, 13-17 ετών με PCR-test 72 ωρών ή rapid-test 48 ωρών, ενώ για τους άνω των 18 ετών η είσοδος επιτρέπεται μόνο στους πλήρως εμβολιασμένους.

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΡΡΑΣ

  • Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΡΟΣΙΣ – ΓΑΛΑΖΙΟΙ
  • Γήπεδο: ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ώρα: 17:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here