Ένας πολύ πετυχημένος κύκλος παιχνιδιών για το πρωτάθλημα Μίνι Παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ ολοκληρώθηκε για την ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς.

Η ομάδα των Μίνι Παίδων μας, κλήθηκε να παίξει τον τελευταίο της αγώνα στην Φλώρινα με την αντίστοιχη ομάδα του Α.Κ. Φλώρινας.

Σε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι και παρά τις απουσίες, τα παιδιά του Α.Σ. Καστοριάς έπαιξαν πολύ ωραίο μπάσκετ κάνοντας υπέροχες συνεργασίες και παίζοντας ομαδικά, κατάφεραν να αποσπάσουν το θερμό χειροκρότημα των γονέων που παραβρέθηκαν στο ΔΑΚ Φλώρινας.

Οι προπονητές της ομάδας μας έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και έδωσαν χρήσιμες συμβουλές ώστε να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα.

Μια αθλητική σεζόν οδεύει στο τέλος της και τα αποτελέσματα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου μας, φάνηκε με τις πολύ καλές εμφανίσεις των μικρών αθλητών. Η συνέχεια για τα παιδιά που τελείωσαν φέτος την Στ´ δημοτικού θα είναι ακόμα πιο δυναμική, αφού τα παιδιά αυτά θα ενταχθούν στο Προπαιδικό τμήμα του συλλόγου.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για το αγωνιστικό και το αθλητικό τους ήθος!

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς των παιδιών των ακαδημιών μας που με την συμβολή και τη βοήθειά τους, καταφέραμε να έχουμε για μια ακόμα φορά μια υπέροχη αθλητική χρονιά!

Α.Σ. Καστοριάς (Δαραβίγκας):  Τάσιος Π., Ντόντης Αν., Μπιτσόλης Π., Κωνσταντινίδης Ζ., Κώτσης Αθ., Καραλής Π., Μαυρομάτης Ευάγ., Ροζακέας Αγ. και Αναστασιάδης Π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here