Το πρώτο της μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα το Ρότερνταμ πανηγυρίζει η Ελλάδα εδώ και λίγη ώρα. >

Η δίκωπος άνευ πηδαλιούχου ανδρών κάτω των 23 ετών με τους Στέφανο Ντούσκο και Γιάννη Πέτρου τερμάτισε στην 2η θέση του τελικού και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Οι δυο Έλληνες πρωταθλητές που πριν λίγες μέρες είχαν στεφθεί 6οι Ολυμπιονίκες στο Ρίο με το τετραπλό σκιφ ελ βαρών τερμάτισαν σε χρόνο 6:29.25 πίσω από την Ελβετία που πήρε το χρυσό με 6:26.47 και μπροστά από την Τουρκία που κατέκτησε το χάλκινο με 6:30.92.

Στον μικρό τελικό του σκιφ Γυναικών κάτω των 23 η 4η Ολυμπιονίκης του Ρίο (στο διπλό ) Σοφία Ασουμανάκη ήταν 1ηκαι κατέλαβε την 7η θέση στη γενική ενώ το διπλό σκιφ ελ βαρών γυναικών κάτω των 23 με τις Εμμανουηλίδου-Κουκλοτίδου ήταν 2ες στον μικρό τελικό και 8ες στη γενική, όπως και η δίκωπος άνευ με τους Κωνσταντά-Καραμήτρο. Τέλος στον Γ΄ τελικό του τετραπλού σκιφ ελ βαρών οι Αθανασιάδης-Μπέρης-Τσαλικίδης-Μαρόκος ήταν 1οι και 13οι στη γενική.

                                             Νέες προκρίσεις σε τελικούς 

Στην κατηγορία των Ανδρών-Γυναικών μη Ολυμπιακών αγωνισμάτων η Γεωργία Δημάκου κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό μετά απο ένα συναρπαστικό ημιτελικό που κατέλαβε την 3η θέση. Στον μεγάλο τελικό της δικώπου άνευ νεανίδων προκρίθηκαν και οι Γεωργούδη-Μπούρμπου που πήραν την 1η θέση στον επαναληπτικό της Πέμπτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here