Σοβαρό τροχαίο έγινε σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη, όταν συγκρούστηκαν λεωφορείο του ΟΑΣΘ και ι.χ. αυτοκίνητο. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν 4 άτομα ένα εκ των οποίων και ο οδηγός του λεωφορείου.

Ο οδηγός του ι.χ. που προκάλεσε το χάος παραβιάζοντας το STOP εγκατέλειψε το ι.χ. και τράπηκε σε φυγή. Ο οδηγός του λεωφορείου προσπάθησε να αποφύγει την σύγκρουση αλλά δεν κατάφερε και στη συνέχεια παρά των τραυματισμό του παρείχε βοήθεια στους επιβάτες του ι.χ. που τραυματίστηκαν ο ένας εκ των οποίων πιο σοβαρά. Το ατύχημα έγινε στην προέκταση Μακρυγιάννη και το λεωφορείο του ΟΑΣΘ δεν είχε επιβάτες.

Στο βίντεο του seleo.gr φαίνεται το λεωφορείο του ΟΑΣΘ λίγα λεπτά μετά από τη σύγκρουσή του με αυτοκίνητο να έχει ανέβει επάνω στο πεζοδρόμιο και να εισβάλει σε είσοδο καταστήματος στην προέκταση της οδού Μακρυγιάννη.

Όπως έγινε γνωστό ο οδηγός του αυτοκινήτου μετά από τη σύγκρουση εγκατέλειψε το αυτοκίνητο ενώ τραυματίστηκαν 4 άτομα μεταξύ των οποίων και ο οδηγός του λεωφορείου. Οι άλλοι τρεις τραυματίες επέβαιναν στο αυτοκίνητο καθώς το λεωφορείο δεν είχε επιβάτες. Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες

seleo.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here