Στην πανέμορφη Καστοριά διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Φεβρουαρίου ένα διήμερο γεμάτο ευεξία, χαλάρωση και αθλητικές δραστηριότητες, από την ομάδα της Holistic Retreat σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, το ξενοδοχείο Limneon Resort και τον Δήμο Καστοριάς.

«Η Καστοριά είναι ένα καταφύγιο ηρεμίας και ιδανικός προορισμός για αθλητικές δραστηριότητες, γαστρονομικές διαδρομές, σε πολύ κοντινή απόσταση οδικώς από τη Θεσσαλονίκη ώστε να προσελκύσει τέτοιου είδους δράσεις», δήλωσε ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Γιάννης Κορεντσίδης κατα την διάρκεια της επίσκεψής του στο workshop, στο οποίο συμμετείχαν πολλοί ειδικοί σύμβουλοι τουρισμού και επικοινωνίας.

Με την παρουσία της τίμησε την εκδήλωση και η κα Μαρία Αντωνίου, επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, η οποία απεύθυνε χαιρετισμό στους συμμετέχοντες και δήλωσε ότι η νέα καμπάνια της χώρας μας αφορά τον ορεινό τουρισμό και η Καστοριά είναι ο απόλυτος προορισμός για τους επισκέπτες της, 365 μέρες τον χρόνο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης κ. Δρόσος Χριστόπουλος, η Πρόεδρος του ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ κα Χριστίνα Καραμίχου, η Ειδική συνεργάτης του Δημάρχου Καστοριάς κα Ειρήνη Αλμπάνη, ο σύμβουλος επικοινωνίας του Δημάρχου Καστοριάς κ. Παντελής Μάντζουρας, η Διευθύντρια μάρκετινγκ του Ομίλου Metromedia και Διευθύντρια επικοινωνίας των δύο διοργανώσεων κα Kατερίνα Σεφερλή, η σύμβουλος τουρισμού Ιωάννα Μυταυτσή και οι ξενοδόχοι κα Γλύκα Δεδέογλου του ομίλου Luxury Hotels και κα Ευαγγελία Ξυπτερά.

8.jpg

H κα Ιωάννα Μυταυτσή, σύμβουλος τουρισμού με μακρά εμπειρία στο συγκεκριμένο πεδίο και συνεργάτιδα του Βουλευτή Θεσσαλονίκης Δημήτρη Κούβελα, η οποία παρευρέθηκε στην εκδήλωση αλλά και στο δείπνο που παρέθεσε ο κ. Κορεντσίδης, πρόσφερε στον Δήμαρχο Καστοριάς το βιβλίο του Βουλευτή ως δώρο από τον ίδιο, με τίτλο «Ν’ αλλάξουμε (την) πόλη». Ένα βιβλίο για τη Θεσσαλονίκη που εκδόθηκε το 2010, με αυτοδιοικητική ματιά, με ενδιαφέρουσες ιδέες και προτάσεις που θα μπορούσε να αποτελέσει οδηγό για κάθε πόλη που θέλει να αναπτυχθεί.

«Πρέπει να αλλάξουμε πρώτα εμείς, να γίνουμε προσωπικότητες με άποψη αλλά και με συλλογικό πνεύμα. Γιατί αν δεν αλλάξουμε την πόλη, κάποιοι θα αναγκαστούν να αλλάξουν πόλη», υποστηρίζει ο κ. Κούβελας στο βιβλίο του.

Στο πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν μάθημα Pilates από τον κ. Δημήτρη Νίκου, συμμετείχαν σε workshops ευεξίας που διοργάνωσαν οι ιδιοκτήτριες και εμπνεύστριες της Holistic Retreat κυρίες Βερόνικα Παλαιοκρασσά και Ναταλία Δεληγιώργη, ξεναγήθηκαν στην πόλη της Καστοριάς και απόλαυσαν την τοπική γαστρονομία.

Πηγή: metrosport.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here