Την πόρτα του δικαστηρίου Καστοριάς, πέρασαν χθες το πρωί, οι δύο νεαροί που τα ξημερώματα της 31ης Οκτωβρίου, είχαν επιδοθεί σε έκτροπα στο Άργος Ορεστικό, σπάζοντας παιχνιδομηχανή και ανατρέποντας κάδους απορριμάτων.

Αθωωτική ήταν η απόφαση του πλημμελειοδικείου Καστοριάς, που χθες Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, εξέτασε και εκδίκασε την υπόθεση των δύο νεαρών, ηλικίας 22 ετών, που λίγες μέρες νωρίτερα στο Άργος Ορεστικό, άνευ λόγου και αιτίας, έσπασαν αυτόματο πωλητή-παιχνιδομηχανή, που βρισκόταν στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης και είχαν ανατρέψει και πετάξει στη μέση του δρόμου, κάδους απορριμάτων και άλλα αντικείμενα, αλλά συνελήφθησαν άμεσα από άνδρες του αστυνομικού τμήματος.

Οι δύο νέοι, που αποδέχτηκαν το σφάλμα τους και έδειξαν έμπρακτη μεταμέλεια, προχώρησαν στην αποζημίωση του ιδιοκτήτη του αυτόματου πωλητή με μπαλάκια για παιδιά, γεγονός που οδήγησε τον ιδιοκτήτη στην απόφαση να μην επιδιώξει την νομική δίωξη τους.

Το δικαστήριο έλαβε υπ όψιν του και εκτιμώντας, την έμπρακτη μεταμέλεια των δύο νεαρών, απαλλάσσοντας τους από κάθε κατηγορία, προσφέροντας ουσιαστικά μια ευκαιρία στους δύο νέους για ορθή στάση ζωής, εφόσον κι όλας ο παθών, δεν είχε άλλη απαίτηση από τους νέους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here