Εντατικά προετοιμάζονται ενόψει του Τελικού Κυπέλλου οι δύο φιναλίστ του 39ου Τελικού Κυπέλλου ΕΠΣ Καστορι??ς, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαρτίου και ώρα 15:00 στο ΔΑΚ Καστοριάς.

Η μεγάλη στιγμή λοιπόν πλησιάζει και στα δύο στρατόπεδα επικρατεί ενθουσιασμός, αλλά και αγωνία. ΑΓΣ Καστοριά και ‘’Γράμμος’’ Μαυροχωρίου προετοιμάζονται πυρετωδώς για την μεγάλη γιορτή της ΕΠΣ Καστοριάς, γιατί πάντα ένας Τελικός Κυπέλλου αποτελεί γιορτή του ποδοσφαίρου.

Η κάμερα της ΣΕΝΤΡΑΣ βρέθηκε στις προπονήσεις και των δύο ομάδων και έζησε μαζί με τους πρωταγωνιστές το κλίμα που επικρατεί λίγα 24ωρα πριν τον Τελικό Κυπέλλου στα δύο στρατόπεδα. Η αισιοδοξία είναι διάχυτη και στις δύο πλευρές και όλοι ευχήθηκαν να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να κερδίσει το ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα έκαναν κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό του νομού να δώσει το παρών στις κερκίδες του ΔΑΚ Καστοριάς.

Στην κάμερα της ΣΕΝΤΡΑΣ οι παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έδωσαν ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και προγνωστικά για τον μεγάλο Τελικό Κυπέλλου.

Το video με τις δηλώσεις θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα αύριο (Τρίτη) στις 12 το μεσημέρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here