Το BREVET Καστοριάς αφιερωμένο στη “Γυναίκα της Πίνδου” και γιορτάζοντας τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση αποτελεί μία σημαντική ποδηλατική διοργάνωση για τον Τόπο μας.

Οργανώνεται από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Καστοριάς “620”, με αρωγούς και υποστηρικτές της διοργάνωσης τον Δήμο Καστοριάς και τον Δήμο Βοΐου.

Μία διοργάνωση με έντονα χαρακτηριστικά της κοινωνικής συμμετοχής, αθλητικής, πολιτιστικής και τουριστικής ανάπτυξης, αποτελώντας πόλο συμμετοχής ποδηλατών απ’ όλη την Ελλάδα.

Η παραπάνω διοργάνωση θα λάβει χώρα στην Καστοριά, Σάββατο 31 Ιουλίου 2021, με ώρα  εκκίνησης 7:30 από το Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη διαδρομή 200 χλμ., όπου οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν, γνωρίζοντας τις ομορφιές του τόπου μας, αφού θα περάσουν από τα χωριά του Γράμμου στα Πετρόχτιστα χωριά της Πυρσόγιαννης και εν συνεχεία στα γραφικά χωριά του Δήμου Βοΐου, για να κατευθυνθούν και πάλι στο Πάρκο της Ολυμπιακής Φλόγας, όπου θα σηματοδοτεί και τη λήξη του φετινού BREVET.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι εθελοντές μας θα βρίσκονται εκεί για να συνεισφέρουν στους συμμετέχοντες και για την καλύτερη διεξαγωγή της διαδρομής. Επίσης, με τον τερματισμό οι συμμετέχοντες εκτός  από το αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής τους, θα παραλάβουν και αναμνηστικά δώρα με θέμα την Γυναίκα της Πίνδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here