«Έχουμε μεγάλη ανάγκη. Χανόμαστε! Εάν χάσουμε αυτά τα χρήματα, τα 2,5 δισ. και χάσουμε και άλλα κονδύλια της Περιφέρειας, χαθήκαμε. Λυπάμαι πάρα πολύ… Αυτός ο τόπος θα έπαιρνε ζωή από οποιοδήποτε έργο. Το χρειάζεται η Καστοριά. Ωστόσο έχουν γίνει λάθη, λάθος χειρισμοί, και φοβάμαι μη συνεχίσουμε να έχουμε και τα ίδια στο μέλλον και χάσουμε κι άλλα πράγματα», επεσήμανε η επικεφαλής της παράταξης «Ενέργεια για το Δήμο», Κατερίνα Σπύρου, μιλώντας στο Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6, αναφερόμενη στο Σχέδιο Δίκαιης Μετάβασης για τη Δυτική Μακεδονία που ψηφίστηκε σήμερα από το περιφερειακό συμβούλιο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), επιρρίπτοντας ευθύνες στο δήμαρχο Καστοριάς για ολιγωρία.

«Ο κ. Μουσουρούλης είχε ξεκαθαρίσει ήδη από τον Ιούλιο, όταν επισκέφτηκε την Καστοριά, ότι είμαστε εκτός Σχεδίου. Άφησε, πάντως, μια ελπίδα λέγοντας ότι εάν θέλετε να είστε μέσα θα πρέπει να βρείτε επενδυτικές προτάσεις ή να προτείνετε έργα τα οποία να μπορούν να κουμπώσουν στα ενεργειακά. Άφησε ανοιχτό παράθυρο.  Εγώ θέλω λοιπόν, πέρα από τις ευθύνες που αποδίδονται συνεχώς από τους δικούς μας τοπικούς άρχοντες στους ανωτέρους να ρωτήσω, εδώ δεν έχουν καμία ευθύνη οι τοπικοί; Τι κινήσεις και προτάσεις έκαναν όλο αυτό το διάστημα από τις αρχές καλοκαιριού μέχρι αυτή τη στιγμή που έχει ολοκληρωθεί το Master Plan; Ο δήμαρχος της πόλης λέει πως έκανε μία επιστολή και εξέφρασε τα παράπονά του. Αυτό είναι όμως το ζητούμενο; Πολύ καλά έκανε, όμως αργήσαμε, χάσαμε χρόνο, δεν πήγαμε προετοιμασμένοι να ζητήσουμε πράγματα τον καιρό που έπρεπε», είπε η κ. Σπύρου.

Ακούστε τη συνέντευξη της κ. Σπύρου και όσα λέει για τιμολόγια ΔΕΥΑΚ και… επαγγελματίες κακοπληρωτές αλλά και την αξιοποίηση του Ξενία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here