Οι Μαθητικές Οργανώσεις Καστοριάς, Κοζάνης και Πτολεμαΐδας της ΚΝΕ διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση (μέσω webex) με θέμα “Οι μαθητές μαθαίνουμε για την εξέγερση του Πολυτεχνείου”.
Το link της εκδήλωσης: https://us04web.zoom.us/j/5439533846 (κωδικός kne)
Η Οργάνωση Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ διοργανώνει πλούσια δραστηριότητα για όλο το μήνα Νοέμβριο.Συγκεκριμένα:-Κυριακή 22/11, στις 7.00, οι Οργανώσεις Βάσης Μαθητών Πτολεμαΐδας, εκδήλωση με θέμα «Debate με μαθητές για το σχολείο που έχουμε ανάγκη. Συζητάμε την πείρα μας από τους μαθητικούς αγώνες».
-Δευτέρα 23/11, στις 7.00μμ, οι Οργανώσεις Βάσης Πολυτεχνείου και Πρώην ΤΕΙ Κοζάνης, εκδήλωση με θέμα «Think outside the box: 4η Βιομηχανική “επανάσταση” και Σοσιαλισμός». Θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση εργασίας από μέλη και φίλους της Οργάνωσης και στη συνέχεια ομιλία από τον Δήμο Τσούρο, στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Το link της εκδήλωσης: https://us04web.zoom.us/j/5439533846 (κωδικός kne)
-Δευτέρα 30/11, στις 7.00 μ.μ., οι Τομεακές Οργανώσεις Κοζάνης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, εκδήλωση με θέμα «ΑΠΕ: Φιλικές προς το περιβάλλον ή για τα κέρδη των καπιταλιστών. Το παράδειγμα της Δυτικής Μακεδονίας». Θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Νώντα Στολτίδη, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο Κοζάνης. Το link της εκδήλωσης: https://us04web.zoom.us/j/5439533846 (κωδικός kne)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here