50 σύνεδροι από την Δυτική Μακεδονία, θα συμμετέχουν στο 3ο  συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου,  στην Αθήνα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης, η Συντονίστρια των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης,  Ειρήνη Ζιάμπα, τόνισε ότι «στην διάρκεια του συνεδρίου, θα υπάρξει ειδική παρέμβαση από τα στελέχη του κόμματος στην περιοχή για τα θέματα της Ενέργειας, με στόχο την προστασία και στήριξη του λιγνίτη, καθώς και την διατήρηση  του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ».

ziampa-eirini

«Δεν είναι ένα ιδεολογικό εκκρεμές οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και σε κάθε περίπτωση είναι απέναντι στην ακροδεξιά, τον αντιλαϊκό νεοφιλελευθερισμό αλλά και τον εθνολαϊκισμό», σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Ζιάμπα , απαντώντας μεταξύ άλλων, σε ερώτηση για το πολιτικό στίγμα του κόμματος.

Ως πολιτικό πρόταγμα του επικείμενου συνεδρίου, η συντονίστρια των ΑΝ.ΕΛ  στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, προσδιόρισε την ενότητα και την δημιουργική πορεία, με στόχο τη  νέα παραγωγική Ελλάδα, με όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου και της χώρας.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης Μαυρίδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here