«Δεν υπήρχε ενημέρωση. Η τοπική Αυτοδιοίκηση θα έπρεπε να ήξερε τι θα αλλάξει, τουλάχιστον μια δύο μέρες πριν. Αιφνιδιαστήκαμε. Είναι μια τακτική να ενημερώνει μέσω της συνέντευξης ο κ. Χαρδαλιάς, έπρεπε όμως να υπάρξει ένα έγγραφο. Και ακόμη δεν έχει έρθει η εγκύκλιος!» είπε ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δημήτρης Σαββόπουλος, στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6 και συμπλήρωσε: «Οφείλουμε να ακούσουμε τους επιστήμονες και να πορευτούμε με αυτά που ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ. Μας προκάλεσε βέβαια εντύπωση, με τα δεδομένα της Παρασκευής, να μπαίνουμε στην κατηγορία 3 μαζί με Γιάννενα, Πέλλα κ.λπ. που έχουν σταθερά πολλά κρούσματα. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να μπούμε τουλάχιστον στην κατηγορία 2».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Που είναι τα κρούσματα, οέο; Σε σύγχυση ο κόσμος, ενώ τίθενται σε εφαρμογή από σήμερα τα μέτρα στην Καστοριά

Αναφορικά με τα κρούσματα, είπε πως υπάρχουν και δεν έχουν αναφερθεί. «Μoυ προκαλεί εντύπωση, επικοινώνησα τόσο με το εργαστήριο στην Κοζάνη όσο και τον ΕΟΔΥ. Σήμερα θα βγει πιθανότητα συγκεντρωτικό, αρκετά μεγάλος και ανησυχητικός αριθμός. Εκτιμώ ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα αν ανακοινωθούν όλα μαζί».

Για τις καταλήψεις που ξεκίνησαν σήμερα σε λύκεια της Καστοριάς, ο κ. Σαββόπουλος είπε ότι τα αιτήματα είναι δίκαια, εξηγώντας ότι υπάρχουν τμήματα με μεγάλο αριθμό μαθητών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here