Δεν φτάνουν τα προϊόντα για όλους τους δικαιούχους ΤΕΒΑ! Δ. Σαββόπουλος: «Θα πάρουν οι μισοί, ξανά από τον Μάιο σε κανονική ροή οι διανομές»

Να κάνουν υπομονή… ως την επόμενη συνέστησε ο αντ/χης Καστοριάς, Δημήτρης Σαββόπουλος, τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη και λαμβάνουν είδη πρώτης ανάγκης από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ αφού, όπως είπε δεν επαρκούν για όλους!

Ο κ. Σαββόπουλος μίλησε στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6 σε μια προσπάθεια να ενημερωθεί ο κόσμος γιατί η Αντιπεριφέρεια ως επικεφαλής του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων του σε συγκεκριμένες ειδικές ομάδες λόγω περιορισμένου αριθμού Τροφίμων και προϊόντων.

Συγκεκριμένα, όπως είπε και ο ίδιος, θα λάβουν τα προϊόντα οι μισοί δικαιούχοι και συγκεκριμένα οι μονογονεϊκές οικογένειες με ανήλικα μέλη έως 17 ετών και οι τριμελής οικογένειες και πάνω.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το ποιος αποφάσισε την επιλογή των δικαιούχων, ο κ. Σαββόπουλος υποστήριξε ότι αυτό βγαίνει… μόνο του. Υπάρχει κατηγοριοποίηση και αυτοί που θα το λάβουν έχουν προβάδισμα.

O κ. Σαββόπουλος υποστήριξε ότι «βρισκόμαστε στο τέλος του προγράμματος και οι ποσότητες είναι μικρές. Δεν φτάνουν για όλους. Μέσα στον Μάιο θα γίνει κανονική διανομή, θα ξεκινήσει κανονικά και πάλι. Ας κάνουν λίγο υπομονή». Συμπλήρωσε δε ότι ο αριθμός των δικαιούχων αυξήθηκε κατά 30% με 40%. ο συνεχόμενος ρυθμός αύξησης των δικαιούχων δημιούργησε προβλήματα».

Συγκεκριμένα θα διανεμηθούν κατ’ επιλογή στις ειδικές κατηγορίες των δικαιούχων που αναφέρονται παραπάνω τα παρακάτω βασικά προϊόντα: Ζυμαρικά, Ρύζι, Χυλοπίτες, Τοματοχυμός, Τόνος σε κονσέρβα, Γάλα Εβαπορέ Συμπυκνωμένο, Βόειο Κρέας, Κοτόπουλο, Φέτα, Γραβιέρα, Αρτοσκευάσματα, Πιπεριές, Τομάτες, Αγγούρια, Μήλα, Μπανάνες, Πορτοκάλια, Καθαριστικό Υγρό Γενικής Χρήσης, Οδοντόκρεμα, Οδοντόβουρτσα, Σαμπουάν, Σκόνη Πλυντηρίου και Αφρόλουτρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here