Δυο- δυο ανακαλύπτονται οι χασισοφυτείες στην Κρήτη! Μετά τις δυο που ανακάλυψε η ΕΛ.ΑΣ. στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, εντοπίστηκαν άλλες δυο φυτείες με 458 δενδρύλλια κάνναβης στα Χανιά και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Πλατανιά και Αποκορώνου!

Με την καθοδήγηση του πιλότου του ελικοπτέρου της Αστυνομίας, ξεκίνησε επιχείρηση εξερεύνησης στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, της Ο.Π.Κ.Ε., της Ασφάλειας, του Τ.Α.Ε. Χανίων και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκορώνου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε πρώτα ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος σε αγροτική περιοχή του Δήμου Πλατανιά, όπου καλλιεργούνταν 405 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,50 μέτρων.

Στη συνέχεια, εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αποκορώνου άλλη μια χασισοφυτεία με 53 δενδρύλλια κάνναβης ύψους τριών μέτρων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Οι καλλιεργητές και στις δυο περιπτώσεις ήταν άφαντοι και η Δίωξη Ναρκωτικών Χανίων διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here