Δείτε που αφιέρωσαν τη νίκη οι δύο σκόρερ του "Γράμμου’’, Χριστόπουλος και Παπανέστωρας (Βίντεο)

Δύο νεαροί και ταλαντούχοι παίκτες του ‘’Γράμμου’’ Μαυροχωρίου, ο Βασίλης Χριστόπουλος και ο Βαγγέλης Παπανέστωρας, ήταν οι ‘’χρυσοί’’ σκόρερ της ομάδας του ‘’Γράμμου’’ Μαυροχωρίου, στον ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην ‘’Αστραπή’’ Μεσοποταμίας.

Σε διάστημα δύο λεπτών (42’ – 44’), οι ‘’κυανόμαυροι’’ με δύο εκπληκτικά σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ, πήγαν στα αποδυτήρια με… αέρα δύο τερμάτων, βάζοντας, ουσιαστικά τις βάσεις για την νίκη-πρόκριση στον Τελικό.

Συγκεκριμένα στο 42′ μετά από σέντρα – σουτ του Καραμήτρου και ασθενή απόκρουση του Κοσμίδη, τελικός αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Βασίλης Χριστόπουλος ο οποίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής με δυνατό αριστερό σουτ, άνοιξε το σκορ (1-0).

Δύο λεπτά αργότερα (44′), μετά από οργανωμένη επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων, και πάσα ασίστ του Μητρούλη στον Παπανέστορα, ο τελευταίος με υποδειγματικό αριστερό πλασέ έδωσε… αέρα δύο τερμάτων (2-0) στους ’’κυανόλευκους’’.

Να θυμίσουμε ότι στο φετινό πρωτάθλημα, οι παραπάνω παίκτες δεν συνηθίζουν να σκοράρουν συχνά, αφού ο δε Χριστόπουλος έχει πετύχει 2 γκολ, ενώ μόλις μία φορά έχει σκοράρει ο Παπανέστωρας.

Δείτε τι δήλωσαν μετά τη λήξη του αγώνα στην κάμερα της ΣΕΝΤΡΑΣ, οι δύο ‘’χρυσοί’’ σκόρερ του ‘’Γράμμου’’ και που αφιερώνουν τη νίκη της ομάδας τους.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ