Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της ειδικής τελετής για την απονομή των μεταλλίων στο πλήρωμα που συμμετείχε η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα παράκτιας κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε  στη λίμνη της Γενεύης στη γαλλική πλευρά και την πόλη Τονόν λε Μπαιν.

Συγκεκριμένα, την στιγμή που γινόταν η απονομή των μεταλλίων και από τα μεγάφωνα ακουγόταν ο εθνικός ύμνος της κάθε χώρας, όταν ήρθε η στιγμή της Ελλάδας και του πληρώματος του τετραπλού σκιφ με πηδαλιούχο γυναικών (Εμμανουηλίδου-Κυρίδου-Μπούρμου-Πέργουλη-Γκέκα) οι διοργανωτές έβαλαν στην αρχή αντί του εθνικού μας ύμνου της Γερμανίας, αμέσως τα κορίτσια αντέδρασαν και τους εξήγησαν πως αυτός δεν είναι ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας.

Στη συνέχεια, μια νέα έκπληξη περίμενε το ελληνικό πλήρωμα, οι διοργανωτές δεν είχα φροντίσει να έχουν τον ελληνικό ύμνο. Το πρόβλημα λύθηκε με τα κορίτσια της ελληνικής ομάδας που πήραν την κατάσταση και το… μικρόφωνο στα χέρια τους. Η Καστοριανή, Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, τραγούδησε μαζί με το υπόλοιπο πλήρωμα αλλά και όσους Έλληνες βρίσκονταν εκεί και όλα τελείωσαν καλά.

Δείτε το σχετικό βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/ckursari/videos/739458256240271

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here