Καρφίτσα, στην κυριολεξία, δεν έπεφτε χθες το απόγευμα Κυριακής, στην κοπή της Βασιλόπιτας που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού.

Η εκδήλωση που συνοδεύτηκε από πολλές εκπλήξεις, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στο κέντρο Ακρόαμα, το οποίο κατακλείστηκε από γονείς, μαθητές και δασκάλους. Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του συλλόγου, καθώς επίσης ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Άργους Ορεστικού Νίκος Χατζηκυριακίδης, ο οποίος παραβρέθηκε και με την ιδιότητα του γονέα, καθώς δύο παιδιά του φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολείο. Επίσης χαιρέτησαν η δημοτική σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, σημερινή γυμνάστρια του σχολείου, Αφροδίτη Μπελονάκη και ο διευθυντής του σχολείου. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκε για την προσφορά του, ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Μαυρουδής.

Τα παιδιά όλως των τάξεων του σχολείου, παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς, ενώ αμέσως μετά διασκέδασαν με την ψυχή τους υπό της μουσικές επιλογές Dj που επιστρατεύτηκε για τον λόγο αυτό. Πραγματοποιήθηκε ακόμα και λαχειοφόρος αγορά με πολλά και πλούσια δώρα.

Τέλος να αναφέρουμε ότι το φλουρί έπεσε στο κομμάτι του σχολείου, κάτι που έδωσε μεγάλη χαρά σε όλους και παραδόθηκε στον διευθυντή για να το τοποθετήσει στο γραφείο του σχολείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here