Τα… ρέστα της καλείται να παίξει η ομάδα της Καστοριάς την προσεχή Κυριακή (6 μ.μ.) στο Δ.Α.Κ. Αμυνταίου, στην κόντρα της με τις τοπικές Ελπίδες, στην οποία οι παίκτες του Ηλία Αναστασίου, πολύ καλά γνωρίζουν, πως δεν έχουν την πολυτέλεια για οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Και αυτό, γιατί σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να φύγουν από αυτήν την αναμέτρηση νικητές, τότε, αυτόματα, θα δώσουν «τροφή» στον Α.Ο. Ιωαννίνων να ξεφύγει 4 πόντους στον πίνακα της βαθμολογίας και, βάσει προγράμματός του, να πανηγυρίσει πρόωρα την κατάκτηση της κορυφής, που , ως γνωστόν, οδηγεί σε αγώνες play off για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Τη νίκη, λοιπόν,… χαλάκι για τη διατήρηση των δύο βαθμών που τους χωρίζουν από τον Α.Ο. Ιωαννίνων θα ψάξουν στο Αμύνταιο οι παίκτες του Ηλία Αναστασίου, σε ένα- κατά τ’ άλλα- παιχνίδι, που- εκ των πραγμάτων- είναι απαγορευτικό να επιδείξουν «αυτοκτονικές» τάσεις.

Τέλος, να θυμίσουμε, ότι στον α’ γύρο η Καστοριά είχε νικήσει στο «Δημήτρης Διαμαντίδης» τις Ελπίδες Αμυνταίου με σκορ 20-14.

Του πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Αγ. Κων. Λάρισας- Α.Ο. Ιωαννίνων (Σάββατο 3 μ.μ.)

Άρτα Handball 2015- Α.Ο. Κοζάνης (Σάββατο 4 μ.μ.)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here