Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα πλαίσια των σχολικών αγώνων, ο ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στο Γενικό Λύκειο Άργους Ορεστικού και το 1ο Γενικό Λύκειο της Φλώρινας, στο γήπεδο της Φλώρινας όπου οι μαθητές του Άργους Ορεστικού παρά την αξιέπαινη προσπάθεια τους, ηττήθηκαν με 1-0.

Ο διευθυντής του ΓΕΛ Άργους Ορεστικού κος Αθανάσιος Κάκος αναφέρει:

Η ομάδα ποδοσφαίρου του Σχολείου μας αγωνίστηκε σήμερα στη Φλώρινα με το 1ο Λύκειο Φλώρινας.Σε ένα πολύ καλό παιγνίδι ,κάτω από ιδανικές για την εποχή καιρικές συνθήκες,οι ποδοσφαιριστές και των δύο Σχολείων παρουσίασαν ένα πολύ ωραίο θέαμα,υπό την παρουσία αρκετών φιλάθλων στις κερκίδες,διεκδίκησαν με πάθος τη νίκη.

Ο Γυμναστής του Σχολείου μας κ.Παμπουκίδης ,έστησε πολύ ωραία την ομάδα μας,έκανε τις απαραίτητες αλλαγές και οι ποδοσφαιριστές μας έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθούν στο σκορ.Για μια ακόμη φορά όμως αποδείχτηκε περίτρανα ότι ομάδα που δεν μετουσιώνει σε γκολ τις ευκαιρίες δέχεται τέρμα.Έτσι ακριβώς η ομάδα μας πέντε λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας δέχτηκε γκολ το οποίο καθόρισε και το τελικό αποτέλεσμα

θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα του 1ου Λυκείου Φλώρινας και να της ευχηθώ ολόψυχα καλή επιτυχία στην επόμενη φάση.Επίσης θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Διαιτητή και Συνάδελφο κ. Κάτη για την αψεγάδιαστη διαιτησία του καθώς και στους δυο βοηθούς του.Ο Διαιτητής μοίρασε στη μέση το καρπούζι ακριβοδίκαια , αλλά και τα σπόρια επίσης τα μοίρασε με δίκαιο τρόπο.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον Γυμναστή του 1ου Λυκείου Φλώρινας και τον Υπεύθυνο της ΟΦΑ κ Παπαδόπουλο για την άψογη φιλοξενία και ημών αλλά και της ομάδας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here