Στα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος η ομάδα μας δεν τα κατάφερε τελειώνοντας αυτή τη Φάση, με τέσσερις ήττες.

Θα πρέπει όμως να σημειώσουμε την ατυχία που χτύπησε από την πρώτη κιόλας  ημέρα την ομάδα, με τραυματισμούς και ιώσεις τριών βασικών παικτών, με αποτέλεσμα,  να μην μπορούν στη συνέχεια να βοηθήσουν αγωνιστικά.

Παρ’ όλα αυτά, ήταν συγκινητική η προσπάθεια όλων των παιδιών, που στάθηκαν με αξιοπρέπεια και «χτύπησαν» όλα τα παιχνίδια.  

Τους αξίζουν πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Λαγγιώτης Σπύρος, Μιχαλόπουλος Γιώργος,  Νάντσος Γιώργος, Σίσιου Σταύρος, Τούσκας Νίκος, Αναστασίου Χρήστος, Μπασακύρος Σταύρος, Τσαούσης Άγγελος , Ριζόπουλος Αναστάσιος -Μανουήλ, Αντωνίου Νίκος, Δαμιανού Ανέστης,  Τζήμας Θάνος και Καλλίνικος Αποστόλης.

Θέλουμε να ευχηθούμε στα παιδιά που τραυματίστηκαν γρήγορη ανάρρωση.

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις όλων των παιδιών και ιδιαιτέρως, στα παιδιά της Γ΄ Λυκείου ευχόμαστε να πετύχουν τους στόχους τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ξενοδοχείο “OLYMPIA” στην Θεσ/νίκη και ιδιαίτερα τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου κον Χριστόπουλο Βασίλη, για την άψογη φιλοξενία τους και τους γονείς όλων των παιδιών που συμμετείχαν στην αποστολή και είναι πάντα δίπλα μας!

Κλείνοντας δίνουμε θερμά συγχαρητήρια στην Εφηβική ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου η οποία πρώτευσε στην ημιτελική φάση της Θεσ/νίκης και ευχόμαστε καλή πορεία στην Τελική Φάση.

Τέλος ευχόμαστε σε όλους, αθλητές, γονείς και φίλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here