Βόμβα στη Μαδρίτη; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε την 5η κούπα, αλλά άφησε πολλά υπονοούμενα για το μέλλον του στη Ρεάλ «Ήταν ωραία που έπαιξα στη Ρεάλ».

Λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του πέμπτου Champions League της καριέρας του και του 13ου της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε μια αινιγματική δήλωση, θέτοντας στην ουσία εν αμφιβόλω τη συνέχεια της καριέρας του στη Ρεάλ Μαδρίτης και ρίχνοντας λάδι στη φωτιά των μεταγραφικών σεναρίων!

«Ήταν πολύ ωραίο που έπαιξα για τη Ρεάλ, θα δώσω μια απάντηση τις επόμενες ημέρες στους οπαδούς, οι οποίοι ήταν πάντα στο πλευρό μου. Τώρα πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή. Έχουμε γράψει ιστορία και το μέλλον ενός ποδοσφαιριστή δεν είναι το ίδιο σημαντικό. Tις επόμενες μέρες θα μιλήσω.  Δεν έχω αμφιβολίες. Πρέπει να ξεκουραστώ, να πάω στην Εθνική και τις επόμενες εβδομάδες…» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπειτα την 5η κούπα του, ρίχνοντας έτσι τη… βόμβα στη Βασίλισσα λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση της κούπας! Λίγα λεπτά αργότερα έκανε συμπληρωματική δήλωση τονίζοντας: «Δεν λέω ότι φεύγω, τις επόμενες ημέρες θα δω…».

Πηγή: gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here