Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στις 18:30 η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα ZOOM, η οποία θα προβληθεί μέσω της σελίδας «νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς» στο Facebook.
Καλούμε όλους μας τους συμπολίτες/συμπολίτισσες να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στην συζήτηση, η οποία θα έχει ως κεντρικό θέμα την ανεργία που μαστίζει την τοπική κοινωνία και ιδίως τη νέα γενιά, ειδικά σήμερα που βιώνουμε τα δεινά της πανδημίας του Covid19.
Ειδικοί εισηγητές θα είναι η Έφη Αχτσιόγλου, πρώην Υπουργός Εργασίας και νυν Τομεάρχης Οικονομίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, ο Πάνος Κορφιάτης και η Βάσω Κουτίνα, Πρόεδρος του Σωματείου Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Καστοριάς.

Οι εισηγητές θα είναι στη διάθεσή μας να απαντήσουν σε ερωτήσεις αλλά και σε ζητήματα που θα θέσουν άνθρωποι που σχετίζονται με διάφορους οικονομικούς κλάδους της περιοχής αλλά και απλοί πολίτες.
Με την πανδημία του Covid19 αποκαλύφθηκε, ακόμη παραπάνω η διαχειριστική ανεπάρκεια της Κυβέρνησης να σταθεί αρωγός στους εργαζομένους και να λάβει μέτρα προστασίας τους.
Για αυτόν τον λόγο η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς σε δύσκολους καιρούς θα βρίσκεται πάντα εδώ, δίπλα στους ανθρώπους της εργατιάς και της προκοπής, να γίνεται η φωνή τους, να προωθεί τα προβλήματα και αιτήματα τους και τέλος να αναζητά λύσεις για αυτά. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here