ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ IEΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Καστοριάς και το Τμήμα Σαμαρειτών-Διασωστών Καστοριάς μοίρασαν σήμερα Σάββατο 12 Δεκεμβρίου εν όψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Γηροκομείο Καστοριάς καθώς και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Ιερού Ναού της Αγ. Παρασκευής στο Άργος Ορεστικό.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ Καστοριάς Ιατρός κ. Σπύρου Συμεών αφού ευχαρίστησε τόσο την υπεύθυνη του Γηροκομείου Καστοριάς κ. Τσαδήλα Αναστασία όσο και τον Πρωτοπρεσβύτερο της Αγ. Παρασκευής του Άργους Ορεστικού κ. Μπάρδο Λεωνίδα για τη θερμή υποδοχή που τους επιφύλαξαν ανταλλάσοντας ευχές και με την ελπίδα να βγούμε όλοι υγιείς και αλώβητοι μετά το πέρας της πανδημίας.

Ο Ερυθρός Σταυρός Καστοριάς θα βρίσκεται πάντα κοντά σε κάθε πολίτη συμβάλλοντας με όλες του τις δυνάμεις στο έργο που επιτελεί και ευχαριστεί θερμά τον κάθε έναν ξεχωριστά για τη βοήθεια και τη στήριξη που του παρέχεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here