Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΤΕΒΑ που έχει συσταθεί για το Νομό μας, ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ 2018-2019»,

  • στις 7, 8 Ιουλίου 2021, ημέρες Τετάρτη και Πέμπτη & ώρα 09:00π.μ με 14:00μ.μ, σημείο ΔΗ.ΝΑ.Κ. Καστοριάς, όπου θα εξυπηρετηθούν ωφελούμενοι του Δήμου Καστοριάς, της Ιεράς Μητρόπολης Καστοριάς και
  • στις 9 Ιουλίου 2021, ημέρα Παρασκευή & ώρα 09:00π.μ με 14:00μ.μ, στο χώρο της εμποροπανήγυρης (δίπλα από τον Ι.Ν του Αγίου Νεκταρίου) του Δήμου Άργος Ορεστικού, όπου θα εξυπηρετηθούν ωφελούμενοι του Δήμου Άργου Ορεστικού.
  • στις 9 Ιουλίου 2021,, ημέρα Παρασκευή & ώρα 10:00π.μ με 13:00μ.μ θα εξυπηρετηθούν οι ωφελούμενοι του Δήμου Νεστορίου στο ΕΙΝ.

Προϊόντα Διανομής

Θα διανεμηθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας οι οποίοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος τα παρακάτω προϊόντα: Ζυμαρικά (500γρ), Ρύζι (500γρ), Μέλι(500γρ), Ελαιόλαδο(1lt), Αφρόλουτρο(1lt), Σκόνη πλυντηρίου(2Kg), Σαμπουάν (1lt), Τυρί Φέτα (400γρ), Χοιρινό Κρέας (1Kg), Βόειο Κρέας (1Kg).

Οδηγίες προς Ωφελούμενους για τη περίοδο του LockDown

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου (δεν απαιτείται γνήσιο της υπογραφής) και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Μεθοδολογία Διανομής «Drive Through»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here