Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Α.Γ.Σ.Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”, είχαμε χθες το απόγευμα κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθη??αν τρέχοντα θέματα, που αφορούν την ομάδα. Μεταξύ των άλλων αποφασίσθηκε να μην συνεχιστεί η συνεργασία με τους προπονητές Αντώνη Νικολαΐδη και Μπάμπη Θεοχάρη, για την επόμενη χρονιά.

Η διοίκηση της Καστοριάς θεωρεί υποχρέωση της να ευχαριστήσει και δημόσια, τόσο τον κ. Νικολαΐδη, όσο και τον κ. Θεοχάρη, για την προσφορά τους στην ομάδα, σε μια πάρα πολύ δύσκολη χρονική στιγμή, όπως ήταν η περσινή σεζόν και να τους ευχηθεί ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, για τη συνέχεια.

Το θέμα του νέου προπονητή είναι το μείζον θέμα που απασχολεί την διοίκηση, η οποία αισιοδοξεί ότι, την επόμενη εβδομάδα, θα είναι σε θέση να ανακοινώσει το όνομα του νέου τεχνικού. Οι διοικούντες της ομάδας έχουν μία λίστα με ονόματα, με τα οποία αναμένεται να ξεκινήσουν οι επαφές, τις προσεχείς ημέρες.

Στόχος της Καστοριάς, για τη νέα χρονιά, είναι η άνοδος στην Γ΄ Εθνική, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ., αφού υποστηρίχτηκε, ένθερμα, από όλους τους παρευρισκομένους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here