Σύμφωνα με δημοσίευμα της Metrosport, στη θέση του κατηγορουμένου είναι πιθανόν θα βρεθούν οι «ερυθρόλευκοι» βάσει της έκθεσης του παρατηρητή του αγώνα.

Δείτε τι αναφέρει το συγκεκριμένο άρθρο της εφημερίδας metrosport.gr:

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην έκθεση του παρατηρητή του αγώνα αναφέρεται ξεκάθαρα η εκπρόθεσμη αλλαγή στη λίστα των αξιωματούχων του αγώνα από πλευράς «ερυθρολεύκων».

Θυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες δήλωσαν αρχικά ως προπονητή της ομάδας τον Χρήστο Κόντη, με το όνομα του Όσκαρ Γκαρθία να μην υπάρχει πουθενά!

Η αλλαγή έγινε 15 λεπτά μετά την επιτρεπόμενη προθεσμία και αυτό σημειώθηκε και στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή Αλέξανδρο Αρετόπουλο.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προχώρησαν στις αλλαγές των ονομάτων αλλά εκπρόθεσμα σύμφωνα με την έκθεση του παρατηρητή.

Εκτός αυτού, στην έκθεση επισυνάπτεται και αυτή του γιατρού του αγώνα, η οποία συν τοις άλλοις αναφέρει πως συνόδευσε τον Γκαρθία ως τα αποδυτήρια, όπου παράγοντες των φιλοξενούμενων του απαγόρευσαν για 20 λεπτά να τον εξετάσει.

Ταυτόχρονα αναφέρει ότι όταν ρωτήθηκε από τον τέταρτο διαιτητή Γιώργο Κομίνη αν ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να εκτελέσει τα καθήκοντα, του απάντησε καταφατικά.

Με βάση όλα τα παραπάνω εικάζεται ότι ο αγώνας δεν διεξήχθη με υπαιτιότητα του Ολυμπιακού που κινδυνεύει πλέον να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά και να του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί.

Πηγή: metrosport.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here