Ο Γ. Σούλιος για την μεγάλη νίκη της Καστοριάς, για τον κόσμο και το νέο γήπεδο (Βίντεο)

«Όσοι παρευρέθηκαν στο γήπεδο πιστεύω πως είδαν μπάσκετ υψηλού επιπέδου και όλοι μας τους αποζημιώσαμε για την παρουσία τους» δήλωσε ο κόουτς των «γουναράδων» μετά τη νίκη επί του Χολαργού.

Για τους παίκτες του και την προσπάθειά τους ο κ. Σούλιος δήλωσε: «Αξίζουν πάρα πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά γιατί κατέθεσαν την ψυχή τους σε ένα ματς με μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες της Α2. Αυτήν η νίκη σημαίνει πάρα πολλά».

Παράλληλα για τον κόσμο που γι ακόμα μια φορά έδωσε το «παρών» δήλωσε: «Χωρίς τον κόσμο της πόλης αυτήν η ομάδα δεν πρόκειται να πάει πουθενά και επίσης πλέον γίνεται αντιληπτό απ΄όλους τι σημαίνει η νέα κατηγορία που συμμετέχουμε».

Ενώ, σε ερώτηση που του έγινε από τη ΣΕΝΤΡΑ για το θέμα του γηπέδου που και πάλι φάνηκε το πόσο πολύ το έχει ανάγκη αυτήν η ομάδα ο κ. Σούλιος απάντησε: «Θέλουμε ένα σπίτι που θα στεγάσει τα όνειρα του αθλητισμού της Καστοριάς, θέλουμε να γίνει ένα γήπεδο που θα στεγάσει τα όνειρά μας, να φτάσουμε την ομάδα εκεί που την έχουμε οραματιστεί, από εκεί και πέρα το νέο γήπεδο που ελπίζουμε να γίνει είναι για τη νεολαία της πόλης μας, για όλα τα αθλήματα και νομίζω ότι είναι μονόδρομος η κατασκευή ενός κτηρίου το οποίο θα δώσει ώθηση σε όλους μας έτσι ώστε να πετύχουμε αυτό που έχουμε οραματιστεί».

Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή του ΑΣ Καστοριάς, Γιώργου Σούλιου:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here