Ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενημερώνει τους κτηνοτρόφους αιγοπροβάτων, σχετικά με την υποχρέ??ση που έχουν να ενημερώσουν το Μητρώο της εκμετάλλευσης με όλες τις μεταβολές που έλαβαν χώρα στο ζωικό τους κεφάλαιο κατά την διάρκεια του 2016,

και εν συνεχεία να προσκομίσουν αντίγραφο του ενημερωμένου Μητρώου στο Τμήμα Κτηνιατρικής Καστοριάς, το αργότερο μέχρι και την 15 Δεκεμβρίου 2016.

Η απογραφή αιγοπροβάτων, μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων : http://e-services.minagric.gr

Όσοι κτηνοτρόφοι αιγοπροβάτων επιλέξουν την ηλεκτρονική ενημέρωση του Μητρώου, θα πρέπει αφού ολοκληρώσουν την ηλεκτρονική  απογραφή των μεταβολών του ζωικού κεφαλαίου :

1) Να εκτυπώσουν την αντίστοιχη βεβαίωση ψηφιακής απογραφής, την οποία θα επισυνάψουν στο Μητρώο, και

2) Να ενημερώσουν και το Μητρώο εκμετάλλευσης, που διαθέτουν, αντίγραφο του οποίου όμως ΔΕΝ απαιτείται να προσκομίσουν στο Τμήμα Κτηνιατρικής Καστοριάς.

Για περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κτηνίατρο του Τμήματος Κτηνιατρικής Καστοριάς, κυριά Σμαράγδα Δημοπούλου (τηλ. 24670 76023).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here