Νέα Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο ο δήμος Άργους Ορεστικού, για το φαινόμενο των κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας, η οποία αναφέρει τα εξής:

Με το φαινόμενο της γαστρεντερίτιδας να είναι σε εξέλιξη και την εμφάνιση κρουσμάτων και σε γειτονικούς οικισμούς, που δεν σχετίζονται με το δίκτυο ύδρευσης του Δήμου Άργους Ορεστικού, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Καστοριάς ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δήμου να λειτουργήσει, κατ’ εξαίρεση, μεγαλύτερο αριθμό φαρμακείων στον Νομό και να φροντίσει για την επάρκεια των απαραίτητων φαρμακευτικών σκευασμάτων, έως ότου ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού, από την πρώτη στιγμή, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας, το Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού, το Νοσοκομείο Καστοριάς, την Αντιπεριφέρεια Υγείας και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Καστοριάς, ενώ εξειδικευμένο προσωπικό του αλλά και εξωτερικοί συνεργάτες του πραγματοποίησαν ολονύχτια παρακολούθηση των συστημάτων ύδρευσης.
Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει άμεση ενημέρωση, καθώς στιγμές σαν κι αυτές απαιτούν σύνεση και συνεργασία και σε καμία περίπτωση αντιπαράθεση και παραπληροφόρηση.
Ο Δήμος Άργους Ορεστικού λοιπόν ευχαριστεί θερμά τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Καστοριάς για την άμεση ανταπόκριση και κινητοποίησή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here