Δύο μεγάλης σημασίας για τον πρωτογενή τομέα έργα θα κατασκευαστούν στις Δημοτικές Ενότητες Μακεδνών, Βιτσίου και Μεσοποταμίας, μετά την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη και του αναδόχου.

Πρόκειται για έργα αγροτικής οδοποιίας, συνολικού προϋπολογισμού 4.500.000 ευρώ, τα οποία δημοπρατήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, μετά την ένταξή τους στο πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ και υλοποιούνται άμεσα, με στόχο τη διευκόλυνση του αγροτικού κόσμου των παραπάνω Δημοτικών Ενοτήτων.

«Ο αγροτικός τομέας ήταν πάντα μέσα στις προτεραιότητές μας και για αυτόν τον λόγο δώσαμε έμφαση σε έργα που θα εξυπηρετήσουν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας. Μαζί με την αγροτική οδοποιία της Δ.Ε. Αγίων Αναργύρων που είναι σε φάση ολοκλήρωσης, συνολικά, στον Δήμο Καστοριάς εντάξαμε έργα ύψους 6.500.000 ευρώ, τα οποία θα ολοκληρωθούν εντός των επόμενων μηνών», δήλωσε κατά τη διάρκεια της υπογραφής των συμβάσεων ο κ. Κορεντσίδης.

Μέσω των συγκεκριμένων έργων θα ασφαλτοστρωθούν συνολικά 45 χιλιόμετρα αγροτικών δρόμων, ενώ ακολουθούν οι  αγροτικές οδοποιίες στην περιοχή του Κεφαλαρίου με προϋπολογισμό 500.000 ευρώ και στην περιοχή Καλοχωρίου – Τσάρτιστας, με προϋπολογισμό επίσης 500.000 ευρώ, έργα που είναι έτοιμα να δημοπρατηθούν προκειμένου να πάρουν και αυτά τον δρόμο της υλοποίησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here